Az ÉN mesém

Magyarországon elsőként !!! 

Az ÉN mesém
címmel

 Márciustól minden csütörtökön 16.00-17.30-ig szülő-gyermek (anya-lánya, fia, nagypapája stb..) foglalkozást tartok a Napházban.
 
Saját mesekönyv - gyermekéről - gyermekétől! *A foglalkozásokon rajztechnikák, ábrázolási módszerek, festészeti ismeretek, színes és monokróm technikák, vegyes technikák sajátíthatók el, közben jobban megismerjük önmagunk és gyermekünk kapcsolatát.
A közös képek megalkotásához való tolerancia, türelem és önfegyelem segít a élet más területén is helytállni hasonló problémakörök esetén. Segít a papíron "orvosolni" bizonyos élethelyzeteket, nem beszélve arról, hogy az alkotás témáját a saját életükből meríthetik!


A foglalkozások végére egy saját APG, korábbi generációk nyelvén szólva "A baba első lexikonja" típusú mese-könyv születhet meg a résztvevők kezei közül, amelyet a gyermek szívesebben forgat majd, mint mások meséit - hiszen ez a 

SAJÁT ÉLETÉNEK TÖRTÉNETE - MESE KÖNYVBEN!Az alkotóműhely limitált férőhelyes - bejelentkezés, vagy telefonos egyeztetés szükséges / javasolt.Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Továbbiakban FB profil

Alkotás otthon

Alkoss szabadon!