programok

ÁLLANDÓ PROGRAMOK:


  • Pénteki alkotóműhelyek
Minden pénteken 15.00-tól, 16.00-ig, ill. 17.00-ig.
Részletes leírás itt található.
Árak: 4.000 Ft / alkalom, 8 alkalmas bérlet esetén 3.500 Ft / alkalom.
 

  • Zongora és zenei képességfejlesztés  
Minden hétköznap, péntek kivételével 15.00-18.00 között, előre egyeztetett időpontban. 
Árak: 8.000 Ft / hó (4 alkalom)
 
  • Nyári alkotóműhelyek
Minden nyáron 5 napos nem-ott-alvós Festő-műhellyel és Építész-műhellyel várjuk az alkotókat, kicsiket és nagyokat egyaránt. A mindig új témák és a meghívott oktatók minden évben garantálják az izgalmas programsorozatot !

IDŐSZAKOS PROGRAMOK:
 

  • Zárt csoport 
A rendszeres meghirdetett alkotóműhelyeken kívül az év többi napján - beleértve a hétvégéket is - igény szerint tartunk alkotó foglalkozásokat magánóra, családi csoport, illetve kislétszámú csoport számára max 10-12 főig. A pénteki alkotóműhelyek tematikáin kívül egyéb témákból ízelítőt itt talál: RÉT Témák 

A 2 órás programok árai 3.500 Ft/ fő, 3 órás programok árai: 4.000 Ft/ fő. 
5 fő fölötti csoportnál már 10 % kedvezményt adunk az árakból. 
Az árak minden felhasznált alapanyagot és egyéb költségeket (pl. agyag esetében égetés) tartalmaznak.

  •  Nyári alkotóműhelyek
Szervezze meg Ön gyermekének az alkotóműhelyt. 4-12 főig fogadunk csoportokat az 5 napos nem-ott-alvós műhelyekre. Válasszon témát, vagy merítsen ötletet a R.É.T. témák közül, és keressen elérhetőségeinken.

  • Születésnapi zsúrok, gyerek-rendezvények 
Vállaljuk születésnapi zsúrok, gyermek-rendezvények lebonyolítását beltérben 10-12 főig, kinti és benti terek használata esetén 20 főig. A program tartalmaz egy 1,5 órás alkotó foglalkozást, amelyen vagy az ünnepelt számára készítünk ajándékot, vagy a gyermekek hazavihetik saját művüket. A témákat a szülőkkel előre egyeztetjük. 

Árak: 4.000 ft/fő / 3 óra. Az árban az alkotó foglalkozás anyagai, egyéb költségek és az ünnepi teríték is benne van. Tortát, süteményt a résztvevők hozhatnak.


  •  Külső helyszín
Óvodákban, iskolákban, illetve felnőttek számára csapatépítő tréningeken vállalunk 3 órás, illetve egész napos, inspiráló alkotó programok lebonyolítását, akár vidéken is. Árakért és részletekért vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeinken.


  • Előadások
Az integrált művészeti nevelésről, Építészet gyermekeknek témakörről, a kreativitás fejlesztésének lehetőségeiről, a korunk gyermekekre nézve ártó "fejlesztéseiről" és egyéb témákról tartunk vetítéssel egybekötött előadásokat. Részletekért és árakért keressen elérhetőségeinken.