programok

ÁLLANDÓ PROGRAMOK:


 • Alkotóműhelyek
Előzetes bejelentkezésre, igény szerint. A műhelyek két, illetve három órásak. Típusok: Építész, kerámia, rajz, jobb-agyféltekés tanfolyam, festő műhely.
 

 

 • Zongora és zenei képességfejlesztés  

Minden hétköznap, 15.00-18.00 között, előre egyeztetett időpontban.


 

 • Nyári alkotóműhelyek
Minden nyáron 5 napos nem-ott-alvós Festő-műhellyel és Építész-műhellyel várjuk az alkotókat, kicsiket és nagyokat egyaránt. A mindig új témák és a meghívott oktatók minden évben garantálják az izgalmas programsorozatot !
IDŐSZAKOS PROGRAMOK:
 

 • Zárt csoport 
A rendszeres meghirdetett alkotóműhelyeken kívül az év többi napján - beleértve a hétvégéket is - igény szerint tartunk alkotó foglalkozásokat magánóra, családi csoport, illetve kislétszámú csoport számára max 10-12 főig. A pénteki alkotóműhelyek tematikáin kívül egyéb témákból ízelítőt itt talál: RÉT Témák 

Az árak minden felhasznált alapanyagot és egyéb költségeket (pl. agyag esetében égetés) tartalmaznak.

 •  Nyári alkotóműhelyek
Szervezze meg Ön gyermekének az alkotóműhelyt. 4-12 főig fogadunk csoportokat az 5 napos nem-ott-alvós műhelyekre. Válasszon témát, vagy merítsen ötletet a R.É.T. témák közül, és keressen elérhetőségeinken.

 • Alkotóműhely az ŐSZI SZÜNETBEN!
Öt napos, nem-ott-alvós műhellyel várjuk a gyerekeket az őszi szünetben, hétfőtől péntekig, 9.00-17.00-ig. A mindennapos délelőtti és délutáni alkotás kiegészül természetjárással is a környező erdőkben.  8 gyermeket tudunk fogadni - jelentkezzenek mielőbb elérhetőségeinken!


 • Alkotóműhely a TÉLI SZÜNETBEN!
Öt napos, nem-ott-alvós Alkotó-műhellyel várjuk a gyerekeket a téli szünetben, hétfőtől péntekig, 9.00-17.00-ig. A mindennapos délelőtti és délutáni alkotás kiegészül természetjárással is a környező erdőkben. Alkotó témánk az óévhez és az újévhez kapcsolódik. 8 gyermeket tudunk fogadni - jelentkezzenek mielőbb elérhetőségeinken!

 • Születésnapi zsúrok, gyerek-rendezvények 
Vállaljuk születésnapi zsúrok, gyermek-rendezvények lebonyolítását beltérben 10-12 főig, kinti és benti terek használata esetén 20 főig. A program tartalmaz egy 1,5 órás alkotó foglalkozást, amelyen vagy az ünnepelt számára készítünk ajándékot, vagy a gyermekek hazavihetik saját művüket. A témákat a szülőkkel előre egyeztetjük. 
Az árban az alkotó foglalkozás anyagai, egyéb költségek és az ünnepi teríték is benne van. Tortát, süteményt a résztvevők hozhatnak.


 •  Külső helyszín
Óvodákban, iskolákban, illetve felnőttek számára csapatépítő tréningeken vállalunk 3 órás, illetve egész napos, inspiráló alkotó programok lebonyolítását, akár vidéken is. Árakért és részletekért vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeinken.


 • Előadások
Az integrált művészeti nevelésről, Építészet gyermekeknek témakörről, a kreativitás fejlesztésének lehetőségeiről, a korunk gyermekekre nézve ártó "fejlesztéseiről" és egyéb témákról tartunk vetítéssel egybekötött előadásokat. Részletekért és árakért keressen elérhetőségeinken. 

 • Helyiségbérlet 
Kultúrház és közösségi tér hiányában szeretnénk lehetőséget teremteni más  - alkotó - igények, vagy csoportok számára is. A szabad időpontokban ezért lehetőség van egy, illetve két földszinti helyiség bérlésére is (külön bejárattal, wc-vel, fürdővel, előtérrel) Várjuk oktatók jelentkezését, akik a Napház programjához kapcsolódva szeretnének alkotó foglalkozásokat tartani, illetve zárt órák, megbeszélések helyszínéül is szolgálhat a Napház.